energetikai tanúsítvány, építőipari kivitelezés, épületgépészeti tervezés - sama hungary Német nyelv - energetikai tanúsítvány, építőipari kivitelezés, épületgépészeti tervezésDeutsch Version

Sáma-Hungary Kft.


sáma hungaryCégünk fő profilja, saválló tartályok gyártása és épületgépészeti munkálatok kivitelezése, ezen belül is legfőképp a víz, gáz, fűtés és az ipari csőszerelés, amelyet Németországban és Magyarországon is egyaránt végzünk átlagban 80 fős létszámmal.

Az évek folyamán igen jó kapcsolat alakult ki az egyes Német cégekkel, többségükkel a mai napig is tart az immáron harminc évre visszanyúló együttműködés.


cégünkTöbbek között ez bizonyítja, hogy a Sáma Hungary Kft a mai európai piacon egy megbízható és jól működő vállalkozás.  Cégünk a külföldi háttér érdekében, Németországban állandó kirendeltséget hozott létre, mely azóta is évi 1 milliárd forint körüli árbevételre tesz szert. 

Stratégiánkban megfogalmaztuk, hogy a Német munkavégzés mellett Magyarországon is fontos a jó piaci megjelenés, amely egyébként a németországi háttérnek is fontos feltétele.