energetikai tanúsítvány, építőipari kivitelezés, épületgépészeti tervezés - sama hungary Német nyelv - energetikai tanúsítvány, építőipari kivitelezés, épületgépészeti tervezésDeutsch Version

Családi ház kivitelezés

családi ház kivitelezésCégünk elsősorban Magyarországon foglalkozik családi házak, egyéb (többségében lakó-) ingatlanok teljeskörű kivitelezésével, felújításával. Komplett kivitelezéskor az alapoktól kezdve egészen a kulcsrakész állapotig végezzük el a munkát, mindezt maximális precizitással és odafigyeléssel és kiváló minőségben. Ennek köszönhetően számos ajánlást kapunk korábbi ügyfeleinktől, biztosítva a folyamatos jelenlétünket a kivitelezési munkák területén.

Cégünk alapfilozófiájának része, hogy a családi ház kivitelezés során ne csak a maradéktalan költséghatékonyságra, de a környezet-, és energiahatékonyságra is odafigyeljünk. Ezért épületgépészettel foglalkozó szakembereink családi házak kivitelezésénél is komoly figyelmet fordítanak az energiahatékonyságára. Már a tervezési és előkészületi munkák során igyekszünk elérni, hogy a tervezett épület a költséghatékonyság mellett az üzemeltetés során is a mai kornak megfelelő komfort biztosítása mellett a lehető leggazdaságosabb legyen. Mindezt az épület egyedi jellemzői ismeretében, a technológia megfelelő kiválasztásával és az Ön igényeihez és pénztárcájához mérten igyekszünk elérni.

családi ház kivitelezés költséghatékonyanÖsszességében elmondható, hogy közel 100 szakemberrel dolgozunk együtt. Kiváló szakembereink tudásának, valamint a három évtizedes működésünknek köszönhetően a magyar piacon komoly elismertséget sikerült szereznünk. Költséghatékony eszközeink, módszereink, valamint kiváló szakembereink segítségével számos családi ház kivitelezésében segédkeztünk.