energetikai tanúsítvány, építőipari kivitelezés, épületgépészeti tervezés - sama hungary Német nyelv - energetikai tanúsítvány, építőipari kivitelezés, épületgépészeti tervezésDeutsch Version

Építőipari kivitelezés


építőipari kivitelezésNem csak nagy csarnokok, ipari épületek és más, nagyobb méretű létesítmények esetén fontos, hogy a tervezés és az építőipari kivitelezés a lehető legpontosabb és legésszerűbb legyen, hanem lakóépületek, családi házak esetén is. Mivel egy családnak egyáltalán nem mindegy, hogy mennyibe fog kerülni a ház megépítése, később pedig a fenntartása, kiemelt szerepe van annak, hogy már az épületgépészeti tervezés során is figyeljünk a költséghatékonyságra, azonban annak is, hogy az építőipari kivitelezés során is hasonlóan járjunk el. Lakóházak, családi házak, és más, kisebb épületek, például üzlethelyiségek esetében cégünk az építőipari kivitelezést is vállalja.

Vállaljuk családi házak, lakások teljes körű felújítását, megtervezését, vagy kivitelezését. Munkánk során az alapoktól egészen a teljes kivitelezésig vállaljuk a felújítást és az új épületek esetében a teljes folyamatnál jelen tudunk lenni. Családi házak, lakóépületek építőipari kivitelezésében is óriási, mintegy harmincéves tapasztalattal rendelkezik a cégünk mind magyarországi, mind pedig külföldi viszonylatban, így biztos lehet abban, hogy ha minket választ, tökéletes munkára számíthat.

építőipari kivitelezés tervezésCsaládi házak esetén is vállaljuk például napelemek, napkollektorok tervezését és kivitelezését, vagyis a megújuló energiaforrások terén is hasznát veheti szakmai hozzáértésünknek, segítünk abban, hogy minél költséghatékonyabban oldhassa meg ezt a kérdést.

Általánosságban elmondható, hogy több mint 100 emberrel dolgozunk, és a fennállásunk óta eltelt három évtizedben a piacon is igen nagy elismertségre tettünk szert, ami minőségi munkánkra is garanciát jelent.