energetikai tanúsítvány, építőipari kivitelezés, épületgépészeti tervezés - sama hungary Német nyelv - energetikai tanúsítvány, építőipari kivitelezés, épületgépészeti tervezésDeutsch Version

Épületgépészeti tervezés és kivitelezés – költséghatékonyan és környezettudatosan


épületgépészeti tervezésEgy új épület felhúzása, vagy egy meglévő épület felújítása során nagyon fontos szerepet kap az épületgépészeti tervezés és kivitelezés. A környezettudatosság és az energiahatékonyság cégünk alapfilozófiája. Ennek megvalósítása a tervezési fázisban kezdődik, már ezen a ponton meg lehet alapozni egy jól összerakott terv segítségével. Ehhez azonban fontos, hogy megfelelően együtt tudjunk működni az építésztervezővel, hogy az épületet eleve úgy tervezzék meg, hogy az épületgépészeti szempontoknak is megfeleljen.

Az építész tervezi meg az épület alakját, formáját, valamint a helyiségek kiosztását. Ez alapján az épületnek már kialakul egy alapvető energetikai tulajdonsága, ennek ismeretében a gépészeti rendszerek megtervezésekor törekszünk a legoptimálisabb rendszerek kiválasztására, az épület üzemeltetési és a kivitelezés költségeinek alacsonyan tartására.

épületgépészeti tervezés költséghatékonyanMár a kivitelezést megelőzően is jelentős költségek takaríthatók meg egy jól átgondolt épületgépészeti tervezés segítségével, mert így mindenből csak akkorát kell beépíteni, amekkora tényleg szükséges, tehát nem kell fölösleges költségekbe bonyolódni. Épületgépészeti tervezést és kivitelezést egészen nagy épületek, ipari csarnokok esetén is örömmel vállalunk, ebben cégünk mintegy harmincéves belföldi és külföldi tapasztalattal rendelkezik. Repertoárunkban szerepel ipari csarnokok épületgépészeti tervezése és kivitelezése is, referenciáink között kiemelten büszkék vagyunk a Mercedes és az Audi gyárakban végzett munkánkra.